BLI MEDLEM 

Bli medlem i föreningen Påskfestival Gotland


Som medlem bidrar du till att utveckla en blomstrande miljö för klassisk musik, konst och dans på Gotland - i föreningen kan du följa och påverka styrelsens arbete och/eller bidra med frivillig insats som ex. funktionär vid arrangemangen eller med att vara värd för tillresande unga talanger. Dessutom får du 50% rabatt på inträde till festivalens flesta konserten. 

Avgiften är 150 kr för enskild, 300 kr för familj och 1000 kr för bolag eller förening.


Medlemsavgift betalas till festivalens konto i Handelsbanken Bankgiro 272 - 2007 - eller Swish: 1231 950 435. Märk Påskfestival. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR.

Glöm inte att uppge namn, mejl och adress vid betalning. Du kan ange maximalt 6 rader med 35 tecken i meddelanderutan (bankgiro).


Tack för ditt bidrag!

GDPR

Föreningen Påskfestival Gotland behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lag, inklusive EU:s dataskyddsförordning. När du blir medlem i vår vänförening lämnar du ditt namn och e-post. Syftet med att behandla dessa personuppgifter är att kunna skicka information till medlemmar om föreningens fortlöpande arbete, om aktuella konserter och andra arrangemang som festivalen anordnar. Dina personuppgifter raderas om du inte fortsätter att vara medlem efter ett år och du kan alltid återkalla ditt samtycke.