Anima Pianotrio

Anima Pianotrio består av Gisela Herb, piano, Antonia Mallach, violin, Raphaël Meulemans, cello

Gisela Herb, född och uppvuxen i München, Tyskland har en internationell karriär som solist och kammarmusiker. Hon är numera bosatt på Gotland där hon är initativtagare till och konstnärlig ledare i Påskfestival Gotland, primus motor i konsertserien "Offentliga huskonserter" och Roxy klassisk. Några av höjdpunkterna i hennes karriär är medverkan vid Festspillene i Bergen och solistuppdrag med bland annat Oslo-, Stavanger- och Trondheim Filharmoniska orkester och uppförande av Griegs a-moll konsert i berömda operahuset Manaus' i Brasilien. Hennes kritikerrosade CD-skivor med pianomusik av Alberto Ginastera och H. Villa-Lobos fick omdömet: 'virtuost, rytmiskt vitalt, betagande, härlig klangbehandling

Antonia Mallach

Antonia är en tysk violinist och passionerad kammarmusiker. Hon studerade för Yamei Yu, Andrzej Gebski och senast för Philippe Graffin i Royal Conservatory i Bryssel. Antonia har varit medlem i Converse String Quartet och studerat för Auryn Quartett i Detmold.

Mellan 2019 och 2021 spelade Antonia på International Chamber Music Festival Max van der Linden och på Klarafestivalen. Som solist spelade hon med Bochums ungdomsorkester och konsert i Langenfeld. Antonia kännetecknas av sitt färgstarka och passionerade spel.

Raphaël Meulemans

Raphaël är en belgisk cellist - han är en engagerad musiker och en passionerad lärare. Raphaël har studerat för Martijn Vink, Thomasz Strahl och senast för Pieter Wispelwey vid Robert Schumann Hochschule i Tyskland.

Raphaël uppträder främst som kammarmusiker och solist. Hans musikaliska erfarenheter har tillåtit honom att spela såväl klassisk musik som traditionell folk- och rockmusik.

En dedikerad djurrätts- och miljöaktivist, Raphaël bor för närvarande i Suderbyn Ekoby på Gotland där han använder musik för att bygga gemenskap och uppmana till handling.

Håkon Vestly